Yığıntaş İlkokulu

WEB https://yigintasilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Yığıntaş Köyü Eleşkirt / Ağrı
VİZYON : Ben değil, biz anlayışına sahip, toplum için üreten, öğrencilerin değerlerine sahip çıkan, toplumda itibar gören, insanları kucaklayan, hayat boyu öğrenmeyi hedef edinmiş ve bu hedefe ulaşmak için çalışan örnek bir kurum olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimiz var olduğu için buradayız. Bütün çalışmalarımız onlar içindir. Biz birbirimize ve kendimize güvenir, ortak çalışmaktan zevk alırız. Yeniliğe ve değişime inanır, her gün daha iyiye ulaşmayı hedefleriz. Biliyoruz ki ; iyi yetiştirilmiş her öğrenci, geleceğimizin garantisidir. Bu sebeple; öğrencilerimize inanır, güvenir ve gücümüzü, sevgiden alırız.
BAŞARILAR : Bulunmamaktadır.

Saatler : 08.30 - 14.30
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Isınma : Sobalı
Servis :
Ulaşım : Köyümüzde minibüs hattı bulunmamakta olup ulaşım şahsi araçlarla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Yaptığımız 2 günlük alan taraması sonrasında köyde 2012 yılı kasım ayı itibariyle oturmakta olan 22 hane olup, 76 bayan 81 erkek toplam 157 kişi bulunmaktadır. Muhtarımız Mehmet ANNİAK´tır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İle uzaklığı : 35,5 km İlçeye uzaklığı : 3,5 km
Kontenjan Bilgileri :